sjieke personal of duo training

speciaal voor sjieke vrowluij & mama's

Voor wie?

De sjieke personal of duo training is er voor alle vrouwen en mama's (to-be) die verantwoord en doelgericht willen trainen. Om zodoende fit te worden én te blijven. 

 

Tijdens een personal training werk je aan het door jou vooraf gestelde doel en stellen we het trainingsschema daarop af. Indien gewenst kijken we naar je voeding en leefstijl, daar waar nodig geven we je advies.

 

Vind je personal training net een stapje te ver? Dan zou je ook voor duo training kunnen kiezen. Je sport dan samen met een vriendin, waarbij ieder aan haar eigen doelen werkt. Bijkomend voordeel is dat je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

 

Zwanger en/of recent bevallen

We helpen je om tijdens je zwangerschap verantwoord te kunnen blijven sporten, om vervolgens na je bevalling weer gemakkelijker terug in vorm te komen én te blijven. Dit doen we door 1-op-1 begeleiding te bieden. Tijdens de training zullen er altijd oefeningen aangeboden worden voor de versterking van je core en van je grote spiergroepen. Ook trainen we specifiek je bekkenbodemspieren. De intensiteit van de trainingen zullen met je lichaam mee veranderen. 

 

Samen zorgen we ervoor dat je fit en gezond je zwangerschap doorloopt en dat je na je bevalling weer het sporten verantwoord kunt oppakken.

 

Het doel is in ieder geval om fit te blijven tijdens je zwangerschap, je fysiek voor te bereiden op de bevalling en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. Dit onder persoonlijke begeleiding. 

   

Wanneer starten? 

Een personal of duo training wordt in onderling overleg ingepland. Zo train je op een moment dat het jou of jullie het beste uitkomt. 

 

Let op:

Ben je zwanger?

Pas vanaf het 2e trimester is het raadzaam je sportschema aan te passen en bepaalde sporten te ontwijken. Klik hier voor meer info over zwanger & sporten.

 

Ben je recent bevallen?
Afhankelijk van welk type bevalling je gehad hebt, kun je bij een vaginale bevalling zonder complicaties in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Klik hier voor meer info over bevallen & sporten.

 

Alle andere vrouwen en mama's kunnen vrijwel gelijk starten!

  

Locatie?

De trainingen vinden plaats in onze sjieke studio. Bij goed weer trainen we lekker outdoor in onze privé tuin. 

 

Vragen of gewoon nieuwsgierig? Neem contact met ons op.