sjieke buggy bootcamp

speciaal voor mama's en buggy's

 

Wat doe je tijdens een sjieke buggy bootcamp?
Tijdens de lessen gaan we gedurende 60 minuten bootcampen in de buitenlucht. Dit doen we door al wandelend achter de buggy oefeningen uit te voeren. We gaan hierbij geen enkel obstakel (bankjes, bergjes etc) uit de weg. sjiek sportique ziet overal mogelijkheden om oefeningen uit te voeren.

 

De nadruk ligt op het trainen van de mama's tijdens de les. De baby's zullen niet 'gebruikt' worden als gewicht of dergelijke tijdens de oefeningen. Uiteraard zullen er wél knuffelmomenten plaatsvinden. 

Alle spiergroepen worden getriggerd. Met behulp van elastieken, weerstandsbanden en andere fitness accessoires zorgen wij ervoor dat de oefeningen nooit gaan vervelen en jij jezelf kunt blijven uitdagen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met je lichamelijke belastbaarheid.

 

Voordelen:

Het feit dat we buiten sporten brengt vele voordelen met zich mee. Zo versterkt sporten in de buitenlucht het immuunsysteem en word je minder snel ziek. Een ander voordeel is de aanwezigheid van de zon. De zon is namelijk de belangrijkste bron van vitamine D.

 

Maar het allergrootste voordeel van buggy bootcamp is misschien wel dat je géén oppas nodig hebt! 


Wanneer: vanaf woensdag 1 juli
 om 10:00 uur gaan we starten met een nieuwe groep buggy bootcamp mama's. Stuur ons gerust een berichtje als je interesse hebt!

 

Mocht je graag willen mee doen, maar komt een ander moment je beter uit, laat het ons gerust weten. De locatie, dagen en tijden zijn allemaal bespreekbaar. 

 

Locatie: 

De lessen vinden plaats in en rondom Maastricht. Dit stemmen we gezamenlijk af. De ene keer bijvoorbeeld in het stadspark, de andere keer op de St. Pietersberg.

 

Voor wie:

Voor alle mama's met hun kleintje (0-1 jaar) in een buggy/kinderwagen.

 

Wanneer starten na de bevalling:

Afhankelijk van het type bevalling dat je gehad hebt kun je bij een vaginale bevalling (zonder complicaties) na 6 weken het sporten weer oppakken. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. 

 

Meedoen? 

Wil je eens meedoen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, via e-mail sjieksportique@gmail.com of via WhatsApp +31 (0)6 11 46 28 62.