GYM MOM bands

De hippe GYM MOM weerstandsbanden die we de tijdens de sjieke mama trainingen gebruiken zijn exclusief te bestellen via sjiek sportique. 

 

Waar gebruik je ze voor?
Je gebruikt ze om weerstand toe te voegen aan je oefeningen. Zo kun je gemakkelijk je workout intensiever maken. Ze worden vooral gebruikt om de billen en benen te versterken tijdens oefeningen als squats en hip thrusts. Met de mini bands kun je ook gemakkelijk je bovenlichaam trainen. 

 

De weerstandsbanden zijn licht in gewicht en worden geleverd in een bijpassend roze opbergtasje. Zo zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, dus ook mee op vakantie :-)

 

Je kunt de aanschaf van de booty- en minibands ook combineren met een cadeaubon voor een personal- of small group training. Zie hier.


GYM MOM booty bands

Weerstandsbanden - set van 3

Deze booty bands (zoals ze ook genoemd worden) zien er niet alleen über hip uit, ze zijn ook nog eens hoogwaardig en strak afgewerkt. Ze beschikken over een dubbele anti-slip design, waardoor deze niet zullen oprollen of afglijden tijdens de oefeningen. 

 

Door de 3 verschillende weerstanden zijn deze banden voor elk niveau geschikt.  

- White leopard print = light

- Yellow leopard print = medium

- Black leopard print = heavy

GYM MOM booty bands

Set van 3

 

(incl. verzendkosten)

€ 28,95

  • Beschikbaar

mini bands

Een set roze mini bands bevat 4 verschillende weerstandsbanden van 100% natuurlijk latex. De weerstand loopt op van licht naar donker. Dus afhankelijk van de kleur die je gebruikt, train je lichter of zwaarder. Zo bepaal jij zelf het weerstandsniveau.

Mini bands - roze

set van 4

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen